Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Όταν αποκτήθηκε ο πρώτος αμπελώνας, το μακρινό 1875 από τον κ. Βασίλη Νικολού, μέχρι σήμερα, σχεδόν ενάμιση αιώνα μετά, έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα έξω από το ιστορικό οινοποιείο της Αττικής. Εντός αυτού όμως δεν έχει αλλοιωθεί ο αρχικός χαρακτήρας του με την παραδοσιακή λαϊκή αρχιτεκτονική, τους πέτρινους τοίχους και τις μεγάλες καμάρες.
Παντρεύεται ωστόσο αρμονικά η μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση με τα σύγχρονα μηχανήματα οινοποίησης που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην παραγωγή καινοτόμων κρασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εγκατάσταση ξεχωριστής γραμμής εμφιάλωσης αφρωδών οίνων με την παραδοσιακή μέθοδο ζύμωσης στη φιάλη (methode traditionelle). Η πρώτη ετικέτα στην Ελλάδα, αφρώδους Ρετσίνας με το όνομα "Botanic" έχει βραβευτεί επανηλλειμμένα σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς.